De beste skoene
 

Jeg digger skoene, og jeg digger bildene av skoene. Dette er sko som brukes sesong etter sesong, styles til alle antrekk og redder deg fra mange "kles-kriser" hvor de gjør de fleste antrekk lekre. 

Bestill skoene her: Jim Rickey Cloud fat Black

 
Maja IglandComment
Cate Shirt
 

Jeg og Karoline tok noen bilder av denne lekre skjorten fra Gestuz når vi var innom Eckers i Oslo for litt lunch forrige uke. Hvor lekker er ikke den? Gulldetaljer over sømmene, vide "ermer" og en fin , mørk grønn farge.

Skjorten styles også fint til en lys "boyfriend" jeans og hvite sneakers for et lettere uttrykk. 

 
Striper + Vår = Sant?
 

Selv om vi ikke er kommet lengre enn 2. februar så er vårstemningen på plass og jeg lengter etter striper. Gjør du også?
Denne lekre genseren fra Samsøe & Samsøe fikk jeg nettopp i nettbutikken. Den er myk, deilig, varm og perfekt til jeans og plisséskjørt (joda de kommer igjen denne våren også).

Genseren fra Samsøe & Samsøe finner du HERKr. 1799,-

Foto/Modell: Karoline Søvik Smådal / Se blogginnlegget her

 
ProduktMaja IglandComment
It's in the details
 

I dag sendte jeg ut nyhetsbrev (melde deg på nederst på siden) med bilder av denne lekre, lille lommeboken som jeg vil si er helt perfekt. Du kan fyller den med kaffekort, bankkort, gavekort eller andre kort. Eller bruk den til mynter. Hva med en til hver - en sort til mynter og en grå til kort? 

Jeg bruker min hele tiden, og den er liten nok til at den får plass i alle vesker og lommer, men den er stor nok til at den ikke "forsvinner" og du faktisk finner den i de større veskene som er overfylt med alt mulig.. 

Lommeboken måler 12,5 x 7cm og kommer i sort (her) og grått (her).

 
ProduktMaja IglandComment
Instagram
 

Lyst å følge Nério på Instagram? Jeg deler små glimt fra hverdagen, av de lekre produktene, photoshoots, innkjøp og inspirasjon.

Følg her - nerio.no

FullSizeRender.jpg
 
Maja IglandComment
Bomber fra Samsøe & Samsøe
 

Karoline har tatt noen lekre bilder i helgen men den nye Bomber-jakken fra Samsøe & Samsøe og vesken fra Leowulff - så fint! Så nå drømmer jeg meg bort til kafé, trikker, mye mennesker og byliv.. Håper du også liker bildene. Linker til antrekk og bloggen til Karoline finner du nederst i innlegget.

Du finner jakken HER og vesken HER

Besøk også bloggen til Karoline her  og Instagram'en hennes her.

 
AntrekkMaja IglandComment
Inspirasjon #2

I dag drømmer jeg meg bort til rosa plagg og deilig vår. De fine duse og sterke rosa-fargene kommer for fult til våren i ss17 kolleksjonene og jeg gleder meg! Jeg vil ha alle varianter av rosa, krem og lyseblå plagg <3

Inspirasjonsbilder via #Pinterest

Enkle ringer
FullSizeRender.jpg

Flere enkle ringer på en hånd er noe av det fineste jeg vet for tiden. Dersom du har de i 2-3 forskjellige størrelser kan du bytte på hvilke fingrer du bruker de på, og om du bruker flere på en finger eller alle på forskjellige fingrer. Enkle ringer som dette er også fine å kombinere med større ringer for et annet uttrykk. Jeg har samlet disse tre ringene som sett her.

Enkle ringer blir fort en favoritt i hverdagen, de passer til alle antrekk og de tilfører det "lille ekstra" synes jeg.

ProduktMaja IglandComment
Enkelt tilbehør

Enkelt tilbehør i god kvalitet er noe du alltid får brukt for. De gir fine, små detaljer til antrekket isteden for ta for mye av oppmerksomheten.

PC270320.JPG

Øredobben og ringen er fra fantastiske Enamel Copenhagen og du finner de her og her.

Modell: Elsa Rebecca Bruland, Foto: Maja Igland

ProduktMaja IglandComment
Coffee & silk
PC270444-1.jpg

Det er så gøy når venninnen din stiller opp som modell og faller pladask for silkeblusen fra Gestuz. Jeg gleder meg så mye til våren at vi måtte finne et magasin som minner om vår, og dette coveret gjør absolutt det med de fineste vår-blomstrene i den fineste fargen. Dette er et av mine favoritt-cover fra Porter Magazine og det ligger ofte fremme på skrivebordet mitt.

Blusen er fra Gestuz ss16 og er tilgjengelig på nettbutikken her. Den er laget i 100% silke og sitter helt perfekt på. De fine og enkle armbåndene fra Enamel Copenhagen finner du her.

AntrekkMaja IglandComment
Inspirasjon #1

Dette er mine favoritt-bilder i dag - Enkle antrekk med noe ekstra til som gjør at de skiller seg ut <3

Se flere av inspirasjonsbildene mine her  - Bildene er hentet fra Pinterest og kan finnes her 

Fra høye hæler til sneakers

I vår fikk jeg inn de første sneakers'ene fra Jim Rickey og visste at disse kom til å selge bra med tanke på både lekkert design og kvalitet, og fordi de fleste antrekksbildene på sosiale medier plutselig inneholdt sneakers i forskjellige varianter. 

Jeg var derimot ikke like sikker på om jeg kom til å bruke de like mye som resten av skoene mine, kun fordi jeg aldri har vert en av de som går med joggesko til hverdags. Praktisk? ja. Komfortabelt? JA! Pent? ja, det vil jeg si.

Jeg kjøpte mitt første par i vår - og jeg har brukt de siden! Det er ikke tull. De er så fine, så behagelige på og de passer til alt. Nå har jeg 5 par og jeg skal ha flere, ingen tvil om det. 

Det eneste negative er at jeg blir sliten(!) av å gå rundt på høye støvletter nå, og jeg føler meg som Bambi på isen på stiletter. Men det er verdt det. Jeg har flest hverdager, og jeg vil ikke bytte bort mine nye, stilrene og lekre sko som jeg bruker hver dag.

Bestill hjem din favoritt og se om du blir like begeistret og overbevist som meg <3

ProduktMaja IglandComment
Antrekk til julebord
collage black friday 2-2.jpg

Dette antrekket er perfekt til julebordet (nei, man trenger ikke kjole). Antrekket er spennende med vide bukser, lekkert mønster og en topp med åpen rygg og brede blonder. I tillegg til at fuskepelsen holder deg varm gjør den antrekket enda mer spennende. Som tilbehør har jeg valgt en enkel liten veske og en ring som tar igjen fargen i mønsteret. 

Det som også er perfekt med dette antrekket er at plaggene enkelt kan brukes hver for seg til hverdags; toppen og jakken sammen med jeans, en grå og deilig genser til buksen <3

AntrekkMaja IglandComment
De lekreste toalettmappene

Disse toalettmappene må vere det perfekte settet å ta med seg når man skal ut og reise. Er du ikke enig? De er så fine å fylle med sminkekoster, parfymer, shampoo og alt annet som er med når man er ute og reiser. Du får med deg alt du trenger, men like vel er de ikke for store og tar opp halve kofferten. Det er jo et pluss. Og noe av det fineste synes jeg er at de kommer i sett. 

Den lille er 21cm lang, 14cm høy og 7cm bred på bunnen (smalner inn mot toppen) og perfekt til alt av koster, pudder, foundation og andre småting. Den store er 30cm lang, 21cm høy og 11cm bred på bunn (denne smalner også inn mot toppen) og har god plass til alt av shampoo og større flasker. 

Med andre ord de perfekte toalettmappene <3

Les flere produktbeskrivelser og bestill settet her: http://www.nerio.no/vesker/toalettmapper-leowulff

 

ProduktMaja IglandComment