Fra høye hæler til sneakers

I vår fikk jeg inn de første sneakers'ene fra Jim Rickey og visste at disse kom til å selge bra med tanke på både lekkert design og kvalitet, og fordi de fleste antrekksbildene på sosiale medier plutselig inneholdt sneakers i forskjellige varianter. 

Jeg var derimot ikke like sikker på om jeg kom til å bruke de like mye som resten av skoene mine, kun fordi jeg aldri har vert en av de som går med joggesko til hverdags. Praktisk? ja. Komfortabelt? JA! Pent? ja, det vil jeg si.

Jeg kjøpte mitt første par i vår - og jeg har brukt de siden! Det er ikke tull. De er så fine, så behagelige på og de passer til alt. Nå har jeg 5 par og jeg skal ha flere, ingen tvil om det. 

Det eneste negative er at jeg blir sliten(!) av å gå rundt på høye støvletter nå, og jeg føler meg som Bambi på isen på stiletter. Men det er verdt det. Jeg har flest hverdager, og jeg vil ikke bytte bort mine nye, stilrene og lekre sko som jeg bruker hver dag.

Bestill hjem din favoritt og se om du blir like begeistret og overbevist som meg <3

ProduktMaja IglandComment